Pentru a obtine o fotocarte va rog sa trimiteti email la tudorverde@gmail.com

20 de ani

Acum 20 de ani, in vara lui 1996, am facut primele fotografii, cu o camera pe film, Cmeha, in Muntii Macinului si de atunci a inceput o aventura vizuala care m-a purtat pe multe drumuri in natura. Cele 80 de fotografii sunt asezate cronologic si surprind momentele cele mai frumoase din acesti 20 de ani de calatorii. Albumul are 80 de file plastifiate mat ce sunt cuprinse intre coperti cartonate si costa 90 de lei. Puteti rasfoi albumul in format digital aici.

.

Mediterana

Imagini din calatoria pe tarmurile Mediteranei: Italia, Croatia, Grecia, Turcia, Israel, Egipt. Calatoria incepe cu imagini de langa vechile strazi ale Venetiei si continua apoi spre sud, spre Bari de unde traversam spre Croatia, unde vizitam celebra cetate medievala din Dubrovnik. Traversam apoi spre Grecia, la Katakolon, de unde facem o scurta escala la Olimpia, locul in care au inceput jocurile olimpice din Grecia Antica. Calatoria ne duce mai departe spre nord, spre frumoasa insula Rodos, unde vizitam fortareata antica, dupa care ne indreptam spre Orientul Mijlociu, trecand prin Istanbul unde vizitam Moscheea Albastra si marele Bazar, apoi trecem prin Israel, pana la Ierusalim si Dealul Golgota iar de aici ne aventuram pana la portile Africii, din Alexandria pana la Cairo, unde vizitam piramidele. Albumul contine 90 de pagini plastifiate mat si costa 100 lei. Il puteti rasfoi digital aici.


Piramide

Albumul continua calatoria de pe Mediterana, de la Cairo spre Piramidele si Sfinxul de la complexul Giza. Fotocartea contine 80 de pagini plastifiate mat, are coperti cartonate si costa 90 de lei. Puteti rasfoi albumul in format digital aici.

TERARII LA COMANDA

Un terariu contine:
– strat drenaj apa in surplus
– sol corespunzator plantei
– separator sol-drenaj si fitil pentru apa
– carbon activ
– planta
– lampa solara detasabila cu baterie reincarcabila

Un terariu costa aproximativ 60 lei (pretul poate sa oscileze in functie de pretul plantei).
Terariul este testat minim o luna pentru ca miniecosistemul sa ajunga la echilibru.
Intretinerea ulterioara este minima.

Pentru a comanda un terariu va rog sa imi trimiteti un email la tudorverde@gmail.com